Totalt antall sidevisninger

tirsdag 1. november 2011

HEKLET TEPPE og BRUDEKJOLE

 Her er mitt siste prosjekt.. Et deilig tykt hekla teppe. Nydelig nå som høsten er her.Så et syprosjekt... Min datter skal gifte seg 18 nov. Så da fikk jeg æren av og sy brudekjolen. Jeg har ikke akkurat sydd så mye, men fikk det til på et vis ;)..Litt vanskelig og se ordentlig på bilde her, kommer bedre bilder når bryllupet har vært tenker jeg :)

4 kommentarer:

 1. For et vakkert teppe! Kjempefine kombinasjoner.

  Oi, den kjolen var megaflott! Nydelig sydd! Rebecca blir kjempefin:) Romantisk og yndig. Du er flink, Marianne!

  SvarSlett
 2. Kreativ du er;) Utrolig pent teppe. Likte veldig godt fargekombinasjonen;). Er ganske sikker på at din datter vil se nydelig ut i den flotte brudekjolen du syr til henne. Flink du er!!

  Stemmer at vi bygger i Kr.elva ja;). Ble jo selvfølgelig nysgjerrig på hvilket hus du kjenner igjen da vettu, og om du kjenner noen jeg kjenner;)).

  Nyydelig det nye gulvet deres er da. Lyst og lekkert. Skal ha noe liknende vi også;). Også det lekre skapet da.. Vil du virkelig male det?? Ellers kan jeg nevne at jeg fortsatt har dilla på beis i drivvedfarge da..... Hehe... Men, du har sikkert allerede bestemt deg for hva du gjør. Gleder meg til å se hva du lander på. Blir garantert fint uansett, malt, beiset eller ingen av delene;).

  Da er det natta her;). God natt, og ha en strålende fin onsdag;).

  Klemklem fra Marilinn

  SvarSlett
 3. wow, det er super fint :)

  SvarSlett
 4. Kjempefint teppe! Du har ikke noen oppskrift?

  SvarSlett