Totalt antall sidevisninger

onsdag 26. oktober 2011

Gammelt skap

Jeg trenger hjelp der ute !

Har lyst til og male/beise dette skapet...Noen forslag til farge og behandling ?

Det står i gangen min, og der har jeg "sand" på veggene...Beklager dårlig bilde ;)


og kornete bilde ;)

Klem fra Marianne

6 kommentarer:

 1. Kanskje ikke det svaret du ville ha, men hva med å la det være umalt? Syntes det så helt nydelig ut, bryter jo litt opp med noe sånt gammelt og slitt og er det først malt er det ikke lett å få det tilbake.

  SvarSlett
 2. For et nydelig skap!
  Eg er veldig glad i fargen "egghvit".
  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. Hei. Et nydelig møbel du har!!! Det er veldig fint slik som det er også! Jeg har beiset en del furu og eikemøbler. Jeg maler ikke alt hvitt, selv om det ser slik ut på bloggen min fra Hidlesundet.
  Jeg har brukt poser fra Herdins Ekte Beis. Mange forskjellige farger. Jeg vet ikke om de fremdeles er i salg. De selges i pulverform og blandes i varmt vann. Så sauser jeg over hele møbelet med dette. Jeg fukter vann på de tørre partiene, ellers blir de en del mørkere enn det andre. Bruk hansker og svamp/pensel. Det går fort. Etterpå lakkerer jeg 3 ganger med trestjerners lakk som dufter veldig godt. Når du først setter i gang, går det som en lek. Resultatet blir virkelig flott! Jeg skal gjøre det på et bord nå. Håper jeg har gjemt boksen med blandingen. Den tåler nemlig å stå en stund. Lykke til med hva du måtte finne på:)
  Ha en fin lørdag!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Jeg syns det er veldig fint sånn som det er. :) Men lykke til med valget ang hva du skal gjøre med det. :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har vært en del bort i de beisene der. Kan hende det hadde vært fint og beisa det. Er litt lei furu, så har lyst til og gjøre noe med det. Takk for tips :)

  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 6. Nydelig skap,jeg ville ha malt det i fargen egghvit
  -Beate-

  SvarSlett