Totalt antall sidevisninger

onsdag 2. november 2011

Kreativ jente !


 Det satt ei lita jente og kosa seg så med dukkene sine idag.. Stearinlys kan brukes til så mangt, til og med dukkestol. Mamma`n var glad det ikke var de store glasslysestakene som ble brukt :O..

Skjønne lille Junemor :)...I går fikk jeg sikra meg dette lille settet..Det var innsausa av møkk , og lukter pyton !!... Må kjøpe mer salmiakk, så blir det nok bra tilslutt skal du se :)8 kommentarer:

 1. Haha,June er kul! Tante digger deg! :)

  SvarSlett
 2. Det ble skikkelig snasent med det der! Ble mere luftig da, selv om skjenken var fin der og :) Det med de dukkene har jeg vært borti før! :D Du lar de bare være der, sant? ;)

  SvarSlett
 3. Joda joda, dukker som pynt i lysa , og til og med i penstua.....koselig det :)... Hu tok de vekk selv, så jeg slapp det :).. he he. ble mer luftig i gangen nå ja, mer fornøyd med det :).. Forandring fryder, sa kjerringa og snudde på det runde bordet :P

  SvarSlett
 4. Haha, June er rå! :D Savner den lille snuppelura der altså!

  Det var veldig stilig med de møblene i gangen der altså! Du er flink, tante Marianne :)

  SvarSlett
 5. Du verden, det tipset der skal jeg jammen meg ta med meg videre;)). Dukker oppå kubbelysene, tja, hvorfor ikke hehe... En liten interiørspire kanskje;)).

  Kjenner ingen av de navnene du nevnte, men så er jeg ikke så veldig god på navn og etternavn da.. Hadde en jente i klassen som het Jansen til etternavn, Ellen Renate.. Noen du kjenner?

  Nydelig det settet du viser bilde av, og vasen oppå;).

  Ha en fin fin kveld.

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 6. Ang. drivvedbeis, så har jeg veldig liten peiling altså. Har ikke kommet så langt ennå, at jeg har begynt å titte skikkelig på farger skjønner du. Men, skal ha en vegg med drivvedbeisfarge i nyhuset. Veldig spent på hvordan den fargen blir..;)

  SvarSlett
 7. Ellen Renate kjenner jeg :). Søstra hennes var min forlover og bestevenninde :D... Skal se om jeg får prøvd ut noen drivvedbeiser. Tror det kan bli fint :)

  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 8. Hi hi, de er så kreative de søte små:)
  Så lekkert sett du har der, tenker du får bort lukten...vist ikke så bruk Liberon Antikkvoks, superstoff, all vond lukt forsvinner, jeg bruker det på gamle møbler som det lukter gammelt av:)
  Og drivvedbeis er nydelig, jeg har beiset en del med den:)
  Ha en fin dag, klem Hanne

  SvarSlett