Totalt antall sidevisninger

torsdag 3. mai 2012

Soverom

I dag har sommeren inntatt soverommet vårt.. Måtte ha noe nytt og lysere, og falt for syrinfargete gardiner og sengesett..

Da jeg skulle stryke sengetøyet mitt, tenkte jeg at nå ville jeg prøve litt lavendeldråper i strykevannet..
Fikk et tips fra Ekstrem rengjøring, og tror det sto noe om det i Vakre Hjem denne mnd. og. Det luktet så deilig, så det tipset må dere ta med dere alle som liker og stryke..,og liker du det ikke kommer du garantert til og like det heretter :D.

I morra skal det vaskes flere senger, jeg rekker nesten ikke rundt, før jeg må begynne på nytt igjen :D


Lyst og lekkert !!
Det skal bli deilig og legge seg i kveld i sengetøy som har hengt ute og luftet seg i sommervarmen.

Ønsker dere en fin kveld alle sammen :)


10 kommentarer:

 1. Oj kjære deg Marianne, det var både lekker og flott. Smart med lavendeldråper i strykevannet :) det må jeg prøve en gang....om jeg gidder :)

  SvarSlett
 2. Ojsann! Her var det LEKKERT! :D Fikk lyst til og gjøre om hele soverommet vårt jeg nå :P Hehe.. Likte lillafargen! De lilla og hvite prikkete og avlange putene holdt jeg på og kjøpe selv faktisk! Nydelig :) Du er flink mamma. Soverommet deres er kjempefint!

  Klem fra Rebecca

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er bare og sette igang, Rebecca :)). Syntes de putene var fine jeg og :)

   Slett
 3. Åh så lekkert det ble...deilig farge!
  Det er så kjekt å se...det er jo akkurat sånn vårt soverom blir: )
  Vi har også tenkt garderobeskap på hver side av senga.

  Også fant jeg bilder av huset utevendig, kjempefint, og jeg ble litt beroliget ang. fargen for jeg har begynt å male idag, og syns det ble litt gult... Men med 2 strøk og alt ferdig ser det ut til at det skal bli veldig fint...det var i allefall deres: )
  Klem Iris

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er litt artig og følge med hverandre når vi har omtrent samme hus :). Fargen utvendig er vi veldig fornøyd med, var en som bygde samme hus som ringte på døra og ville vite hvordan farge vi hadde brukt, han ville ha den samme ;).Dere kommer til og elske huset, jeg er så superfornøyd :))

   Slett
 4. Har vært gjennom hele bloggen din i dag. Ser at jeg har vært innom en gang før. husker jeg les om alle de blomstene du kjøpte så billig. Men det er jo lenge siden. Nå skal jeg legge deg til linklista mi så jeg kan følge med på nye innlegg.
  Dere har et herlig hus. Og du er veldig flink til å få det koselig og fint rundt deg. Ble nesten fristet til å skifte på sengene og rydde somverommet i dag. Men siden vi reiser bort i helga og jeg snart skal på jobb, må jeg nok prioritere anderledes.
  Ønsker deg ei herlig helg sammen med dine :)

  SvarSlett
 5. Så koselig og fin blogg du har. Følger deg gjerne videre : )

  finfin fredag og god helg !

  SvarSlett
 6. Så vakkert på soverommet dåkas! Dufter sikkert deilig òg. Takk for kommentar inne hos meg. God helg til deg og dine! Klem

  SvarSlett
 7. Så lekkert soverom!

  Ønsker deg en strålende start på uken!


  AW

  SvarSlett