Totalt antall sidevisninger

onsdag 30. mai 2012

Basseng

 Hei !!

Her er det rolig og stille for tiden, ja jeg mente på bloggen da ;)..Her hjemme kan det umulig være rolig :D.. Det er ihvertfall veldig skjeldent..


Vi holder på med hagen for tiden. Det er 3 år siden vi flyttet inn, men enda er vi ikke ferdige. Nå er det bassenget som skal ordnes og gjøres ferdig. Det er 8x4 m., så det er et stort og greit basseng.. Vi har tre store gutter som har hjulpet oss med legging av stein og skjæring, heldigvis.. for det var en stor jobb. Mor selv har måttet legge stein, men har ikke prøvd meg på kutteskiva ( er vel snart det eneste jeg ikke har prøvd vel :D)..


Dette her skal  bli et lysthus foran bassenget, er spent på hvordan det blir :)


Magnolia tre  som står i full blomst er nyyydelig !!


To ørelappstoler fikk jeg kjøpt meg i år og :)

Ønsker dere alle en fin sommer, kommer nok flere bilder av bessenget her etterhvert !!


5 kommentarer:

 1. Så spennende. Utrolig mye som skjer hos dere for tiden. Både basseng og lysthus!! Heldiggriser! De stolene så virkelig fristende ut også.

  SvarSlett
 2. Ja med de temperaturene vi har hatt ei stund høres det herlig ut med et basseng. Ser ut til å bli kjempeflott. Lykke til med arbeidet.
  For noen herlige stoler.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 3. Så flinke dere er. Kunne godt tenkt meg og slappet av i de stolene. Du er kjempeflink til å gjøre det koselig Marianne.

  SvarSlett
 4. Hei Marianne! Så mange flotte innlegg hos deg, og så mye spennende dere har på gang! Basseng høres nydelig ut! Og hyttetomta ser flott ut, er vannet på bildet i nærheten? Moro med prosjekter:) Gleder meg til å følge med på alt sammen videre! Ha en fin kveld! Hilsen Silje.

  SvarSlett
 5. oy så flott dette blir!!!spennene blogg du har:)))legger meg til og føller med;))mvh Eli:))

  SvarSlett