Totalt antall sidevisninger

torsdag 29. desember 2011

Litt nytt

 Ja, nå er julen vel overstått . Vi har hatt en koselig jul , og har vært for det meste alene med barna.
Syntes egentlig det er deilig, da vi er så mange. Da blir det mer ro og kos på oss som bor her :).. Men litt besøk er koselig. Håper dere alle har hatt en fredfull høytid.

Denne boken fikk jeg av min mann, etter eget ønske :)
Nå står vaffelrøra etter oppskrift fra boka, og godgjør seg før steking :)

Denne fikk jeg også av mannen min, greide ikke og forsvinne fra minnet mitt..Syntes den var så fin :)
Azalea i hvit kurv fikk jeg også av en snill dame fra Drangedal :). Tusen takk !!
Skiltet bak fikk jeg litt tidligere her av min snille svigerinne. Det forteller at visst ikke mamma er glad, så er ingen glade.. Helt sant !!

Ble et lite innlegg nå, på tide og steke vafler. Har fått bakt tre brød , og har planer om og lage litt prim..Da får vi legge pc en til side for en stund.. Ha en fin dag alle sammen :)

3 kommentarer:

 1. Så fine ting du har fått:) Mariannes herlige, hjemmelagde prim har jeg hørt om av dattera di. Må smake det en gang synes jeg.

  SvarSlett
 2. hvordan lager man prim??? hadde vårt gøy å prøve, jeg bor nemlig på Sardinia og man får ikke sånt i butikken her, så vil jeg ha norsk må jeg lage selv - om jeg finner ingrediensene da hehe... Er stadig innom bloggen din! Du har det så koselig!!!
  - fru Saba

  SvarSlett
 3. Hei Saba

  Det er veldig lett, men du må ha brunost :). Det får du kansje ikke tak i, men sifra visst jeg kan sende noe til deg :). Jeg bruker ikke oppskrift, men til en stor brunost bruker jeg ca 2 dl fløte, ca 100 gr sukker, ca 150 gr smør. Kok opp, og la det koke ca 5 - 10 min. Blir nyydelig :). Koselig og høre at du er innom her . Ha en fin dag :)

  SvarSlett